Vi har endelig lansert og du kan forhåndskjøpe boka her!

Vi kan navn på gründerne av Facebook, Google og Apple. Men hva med norske gründerne? Hvem er våre Steve Jobs og Mark Zuckerberg? Hvordan var deres reise til toppen? Hvilke hindringer møtte de på? Hvordan skapte de globale bedrifter i Norge? Og viktigst av alt: Hva er deres råd til deg som vil bli gründer i dag?

En bok som svarer på disse spørsmålene finnes ikke i Norge, men har lenge vært ønsket av personer jeg har snakket med i startupmiljøer, i næringslivet og i skoler. Derfor bestemte jeg meg for å skrive denne boken. Det har tatt halvannet år å undersøke og intervjue over 50 norske gründere, investorer og entreprenører. Nå begynner vi å nærme oss slutten!

Boka er et krevende og altoppslukkende prosjekt som jeg har jobbet gratis med i snart to år til og fra mellom frilans og foredragsoppdrag.

I bokens ånd bestemte jeg meg for å publisere den på eget forlag. Hvis vi ikke når vårt mål på 120.000 NOK på 30 dager, har ikke vi råd til å fullføre boken og trykke den. Din støtte betyr derfor ALT for oss!

Her er resultatet! ALT eller INGENTING – 130 råd fra gründere og investorer om å satse stort.

Min motivasjon for å skrive denne boken er å inspirere en ny generasjon av gründere, og bidra til debatten om omstilling og livet etter oljen.

Skal vi få til flere gode gründere, må vi bli godt kjent med våre rollemodeller og lære av feilene deres.

Skal vi drive med omstilling her i Norge og være konkurransedyktige i en global konkurransesituasjon, må vi først og fremst forstå hvem som lykkes og hvem som mislykkes og hvorfor.

Vi må fremsnakke entreprenører og miljøer som skaper banebrytende teknologier. Gjennom disse fortellingene må vi forstå den norske måten å drive innovasjon på.

les mer på Funde.no

and in English here