Takk for bidrag! Vi har nådd kampanjemålet vårt!

Nå har vi fått inn 147.101 kroner og solgt nesten 600 bøker!

Siden sist – jeg trodde å lansere crowdfunding ville føre til en skrivesperre av dimensjoner, men i stedet ble det en skikkelig motivasjonsboost for skrivinga. Jeg har blogget mer om dette, om hva slags plattform Funde er og 5 fordeler ved crowdfunding.
Boken ble godt omtalt på nettmagasinet Shifter og i podkasten Mediapuls. Takk til Per Ivar Nikolaisen og Hans Petter Nygård-Hansen!
Det ble også foredrag om entreprenørskap på Sentralen, OBRforum, Indieforfatternes seminar, Care konferansen og UE studententreprenørskap.
slush16

Jeg rakk innom Slush og presenterte og intervjuet beste Nordiske startups foran flere tusen mennesker. Det var spesielt kult å intervjue norske superstjerner Unacast på scenen – se bildet øverst. De leverte en veldig bra pitch!  Kronprinsen holdt tale rett før meg, og så observerte de ti pitchene fra første rad sammen med sin entourage. Hele opplegget var en ganske surrealistisk opplevelse, særlig siden scenen på Slush vekker assosiasjoner til Idol/Hunger Games og man klarer knapt å se publikum i salen fordi scenen er så langt unna folket. Jeg håper at neste år det blir flere norske gründere som deler sine erfaringer fra scenen.

Ditt bidrag skal gå til å trykke boken, til å dekke et lite honorar til bokdesigner, redaktør og språkvasker, til å sende boken i posten og lage postkort og posters. Resten skal gå til en engelsk oversettelse og betale diverse moms:-) Jeg holder dere oppdatert om prosessen videre, hva blir bokforside og når i februar vi sender ut boken.

18 januar lanserer vi forhåndssalg av boken, og selve boken kommer ut en gang i februar 2017.

Her er kampanjen på Funde.no.