Consulting

Crowdfunding

Høsten 2016 gjennomførte jeg og teamet mitt en crowdfundingkampanje for den nye boken Alt eller Ingenting, de 99 beste rådene fra norske gründere og investorer til deg som vil satse stort. Kampanjen ble 123 prosent crowfundet, og vi forhåndssolgte bøker for 147.101 kroner.

Etter et godt samarbeid med crowdfundingplattformen Funde.no ble jeg med som styremedlem. Jeg tror på at crowdfunding gir fantastiske muligheter for de som jobber kreativt, og ønsker at flere prøver det i Norge. Det har ført til en rekke konsulentoppdrag og foredrag om hvordan bygge opp en suksessfull kampanje i Norge og Norden.

Les mer: Har du en drøm? 5 fordeler ved crowdfunding.

PR og media

I forbindelse med min sak i 2011 som førte til massiv pressedekning og over 90.000 i FB-gruppa Sett Maria Amelie fri har jeg plukket opp med meg en del erfaringer med pressehåndtering. Etter 5 år som journalist i Teknisk Ukeblad og som frilanser har jeg fått innblikk i hvordan det er å være på den andre siden og produsere nyheter. Jeg har holdt en rekke foredrag og gir råd om hvordan nå ut til media.

Les mer: Moderne Munnkurv – Ansattes ytringsfrihet i dagens Norge skrevet av Dag Yngve Dahle og Maria Amelie.

Les mer: To say or not to say? Advice and thoughts on freedom of speech.