Bare til lesere av Shifter – tre kapitler fra boken Alt eller Ingenting

Jeg har inngått samarbeid med Shifter, og de har publisert tre av intervjuene fra boken Alt eller Ingenting.

John Markus Lervik

Fast Search & Transfer er en av de mest kjente suksesshistoriene i Norge. Selskapet var en unicorn-bedrift lenge før begrepet kom til Norge, og ble i 2008 kjøpt av Microsoft for 1,3 milliarder dollar. For gründer John Markus Lervik betydde Fast både en enorm suksess, men også en tur i fengsel, med en dom for regnskapsjuks relatert til en kundekontrakt inngått i 2006.

Martin Hauge 

Martin Hauge så for seg en helt vanlig karriere som sivilingeniør fra NTH. Da han først kom seg ut i arbeidslivet kjente han på utålmodigheten. Han hadde lyst til å gjøre noe mer. Etter å ha bygget opp to vellykkede selskap, har han vært investor i det nordiske venturefondet Creandum, som er kjent for tidlige investeringer i startups som Spotify, Izettle og Xeneta. Hauge er nå engleinvestor og arbeidende styreleder i flere nye selskap i Norden – blant annet No Isolation.

Petter Muren

Petter Muren hadde ingen planer om å bli gründer, men han hadde alt som skulle til. Kompetanse i verdensklasse, lidenskap og tro på prosjektet, og et produkt som kunne redde mange liv. Ikke minst var dette noe som det kunne bli butikk av. Slik ble Prox Dynamics og superdronen Black Hornet til.